trött

Mycket riktigt sov jag inget på jobbet. Jag brukar ändå kunna sova lite men inatt inget. Vaken i 28 timmar så när jag hade vart ute med Isa och käkat frukost däckade jag i sängen, men endast i två timmar :( Jag hade velat sova mycket längre men gick inte alls fast jag fortfarande är jätte trött. Bra egentligen för jag måste sova inatt för jobbar hela dygnet imorgon igen. Fick en del plugg gjort inatt i alla fall så nu ska jag bara göra klart det sista så är jag klar med kursen om jag får godkänt på det sista jag skickar in. Blir inte så genomarbetat men verkar duga.
 
Blir garanterat ingen träning idag och känns inte som det kommer bli så mycket promenad heller. Är inte redo att hoppa ur min pyjamas. Borde handla så jag har något att äta både idag och imorgon men är för lat för det med... har ju min cola zero :)
 
Hunnit med att göra en till BATB video också :) Verkligen min nya fandombesatthet efter twilight. Börjar lära mig färger och en del effekter riktigt bra nu å närmar mig 300 premenuranter nu :)