baka liten kaka..

Testkör lite inför kalaset på fredag.. Blev ganska gott, men inte så bra så på fredag ska jag testa en annan grej och hoppas det blir bra för kan inte testa mer för då kommer jag rulla fram i veckan.
behöver jag säga att detta inte är min paj och min liknade inte ens denna... försökte göra en chokladpaj, men recept och jag går inte ihop så ska testa min egna lilla idé så får vi se om det kan bli något...
Kört lite slalomträning med Isa idag. En gång på fm och en på em. Fmpasset gick inte så bra. Hon hetsar upp sig så och då tappar hon bort sig, vet inte vad hon pysslar med, blir frustrerad och bara springer och hoppar upp och ner och biter mig i armen. Prövade att ha båda mina armar bakom ryggen och det gick väldigt bra. Inte så fort, men det syntes att hon koncentrerade sig på pinnarna och hur man skulle gå istället för att leka med min arm.
 
Empasset prövade jag direkt utan händer och hjälpte till lite med ett finger om det behövdes, men försökte att låta det vara så mycket som möjligt och låta henne själv komma på vad som är rätt och fel. Gick faktiskt väldigt bra och Isa är så lättlärd så det här kommer hon nog komma på ganska fort. När jag är på högersida fungerar det bäst och hon får upp lite fart tom. Vänster sida är svårare och får hjälpa henne lite, men går helt ok ändå. Rolig träning!