dagens träning

Idag tycker jag faktiskt att jag har vart riktigt effektiv med träningen. Jag gick morgonpromenad med vikterna innan skolan. Något jag märkte av även igår är att man får upp tempot bättre med vikterna. Det blir naturligare att trampa på. Snabb frukost bestående av hallon, kvarg och soyayoghurt innan skolan. Hade med mig en liten proteindrink som jag tog som mellanmål i skolan. Tycker det är ett superbra mellis som är väldigt smidigt att ha med sig. Inte så mycket kalorier i heller, men väldigt mättande. Skolan höll bara på fram till lunch så då stack jag direkt till gymet och körde ett ben och rygg pass. Var lite hungrig innan men efter kändes det som jag skulle spy för jag var så hungrig och ben och rygg suger något enormt. Jag hade givetvis glömt mina hörlurar hemma så skippade konditionen men var tveksamt om jag hade orkat ändå.
 
Nu är jag hemma och har ätit och ska träna lite gunga sen och packa. Jag är dödsnervös idag och hoppas att det lugnar ner sig till imorgon, i alla fall till vi ska ut på planen. Ska försöka ta det lite lugnt ikväll och planera i lugn och ro och det är skönt att jag har i stort sett hela dagen på mig imorgon också och då ska jag nog bara träna på att andas.. skulle behövas redan nu...
Frukost

 
Jag skulle äta när jag kom hem så när hälsandet var över så fick haren duga som mysare
Denna ställningen hamnade båda i väldigt länge efter en kort liten stund
Var en klasskamrat som undrade hur Isa såg ut eftersom vi kom in på wheaten terrier och hon inte tyckte dom var så söta med de här typiska fyrkantiga utseendet. Jag skulle då visa hur Isa ser ut eftersom jag är av lite samma åsikt och hon är ju superdupersöt (inte partisk alls!)! Problemet var då att jag hittade knappt något kort på henne då man såg det för hon ligger ju bara på rygg hela tiden och det gör hon verkligen om vi inte tränar eller går promenader men då är det inte så lätt att fota henne heller :)