grillkväll

Idag gick jag av mitt dygnspass imorse och det var väldigt skönt att ha denna veckan gjord. Det är nog den enda "jobbiga" veckan jag har på sommarschemat så skönt att den är över i alla fall. Nästa vecka blir betydligt lugnare och eftersom sambon börjar sin semester imorgon känns det väldigt bra. Vi ska nog inte åka iväg så långt i sommar, har inte riktigt planerat men lite dagsturer vore kul. 
 
Idag har jag mest tagit det lugnt och gått i skogen med Isa för att få in lite motion. Blev en minskning på 0.2 kg denna veckan och det är inte speciellt bra, men det är ändå minus :) Hoppas jag har mer ork till motion nästa vecka :) Ikväll har vi vart ute hos svärisarna och grillat. Det blev en hel del onyttigheter, ett halvt glas vin, och drack tom cola. Jag minns inte när jag drack riktig cola sist. Var inte speciellt gott heller. Jag dricker ju alltid zero när jag dricker cola. Blev lite glass till efterätt också annars var inte maten speciellt onyttig. Grillad entrecoe med grillad potatis och sallad till. Väldigt gott! Jag var dessutom vrålhungrig för låg på en summa av 400 kalorier innan middagen och det mesta intag av kalorier gjorde jag på morgon till frukost efter jobbet så åt väl lite mer än jag borde gjort... 
 
Det var en riktig trevlig kväll och Isa sprang omkring och lekte med hönsen och grässtråna och allt vad hon kunde hitta och bara njöt. Deras gård är aningen större än våran trädgård så hon är överlycklig när hon springer omkring där. Dock orkade hon inte så länge innan hon bara skulle sitta och mysa i mitt knä :) 
 
Nä nu ska jag nog gå och lägga mig. Grymt trött och imorgon kommer dom och ska kolla på vår frys och vårt kylskåp. Kylskåpet blir det bara is i på väggen och frysen håller inte kylan. Jag hoppas det går och fixa billigt för jag har inga pengar. Jag har 200 kr kvar att leva för denna och nästa månad och har inte ens betalat min del av räkningarna till älsklingen än så känns riktigt bra...!