Hundar...

Imorse lämna vi in isa och efter lunch hämta vi henne. Allt gick bra, hon är så duktig. Den bulan vi hitta på kroppen var en fettknöl så det var skönt. Hon har haft en svart fläck på ryggen och som är som en liten knöl som dom ville ta bort så det gjorde dom plus de två små juvertumörerna. Blev ju inte lika stora sår denna gången så isa var jätte pigg när vi hämta henne man kunde inte tro att hon hade opererat sig. Så fort vi kom hem och hon ätit lite däcka hon i sängen så hon har vart väldigt trött men annars inget. Behövde inget lugnande denna gången utan bara smärtstillande. Ska tillbaka och ta stygnen om tre veckor och hoppas inget händer innan dess....

.....för nu är det så att Zelda såklart är lite skadad. Hon haltar och har idag skrikit till när husse tagit i henne och hon vill helst inte hoppa ner själv från bilen och sängen å så. Hon har haltat till och från en längre tid men bara lite kort så har hoppats på att det inte vart något har alltid bara vart korta stunder men nu skrek hon ju som sagt och slickar sig på tassen och vill inte belasta så nästa vecka ska jag in med henne. Var samma sak isa opererade sig sist då med då blev Zelda sjuk så plånboken blir så glad. Vi får väl se om dom hittar ngt men ngt är inte som det ska och har aldrig röntgat höfter och armbågar på henne så vet inte om det kan komma från armbågarna. Får se helt enkelt.

Matmässigt har vart ok dag fram till kvällen då jag inte orkade göra middag så åt en halv semletårta. Var gott, men ja... vad ska man säga. Du är vad du äter... får bli skärpning resten av veckan.
(null)

(null)


Kommentera här: