Linköping

Blev en härlig dag. Vi hann med en hel del. Tittade och köpte kamera först, åkte sen och tittade på bil åt Kristoffer och crusade runt i Linköping. Blev sen en tripp till Burger King för att fylla på så killarna orkade gå med mig på Ikea. Har inte ätit hamburgare sen nyårsdagen men det var inte så gott heller. Gav halva till Anders men stripsen och chili cheesen var smarriga :) Sprang runt på Ikea och hittade en massa, fast fick typ bara köpa hälften och då hade jag ändå sorterat tyckte jag för annars hade jag köpt hela affären. Fick i alla fall tag i den tvbänken vi ville ha, fast glasinsatsen var slut så hoppas vi kan få den om några veckor. Hittade en fin byrå också som jag ska ha någonstans i vardagsrummet och förvara all småskit i. Hittade dessutom massa småskit som jag nu kan fylla min byrå med om jag inte hade det innan. Plockade upp lilla grisen på vägen hem som hade haft det superbra och kul innan vi åkte hem och slängde in allt och mös ner oss i soffan med pizza. Köpte en stor familjepizza som jag skulle ta med mig till jobbet imorgon också, men kände mig så onyttig så tog fram annan mat i alla fall. Har ju fördelen att jag kan laga den på jobbet så känns onödigt att vara onyttig en dag till. Glömde dessutom att ta piller så har legat i magkramper fram till nu då det börjar släppa lite. Kanske var lika bra det, för har börjat associera (stavning?) pizza med smärta och minns inte ens när jag käkade det sist. Kebabrulle brukar gå lite bättre och äter tyvärr det lite titt som tätt...
 
Nu har jag och Isa myst ner oss i sängen och ska sova. Börjar jobba snart känns det som så måste sova så jag orkar med sista dygnet. När jag går av på måndagmorgon så ska jag först träffa en kompis på stan och käka frukost och tjöta skit. Sen ska Anders komma in så vi kan titta på ny soffa och säng. Ska svänga förbi pappa en snabbis och kolla på lite grejor och sen ska det packas och planeras för en liten minisemester. Ska bli kul och längtar faktiskt, hoppas bara jag inte kommer sakna min lilla sötnos för mycket. Brukar gå ganska bra när jag är iväg det är mer när jag kommer hem och träffar henne igen som jag känner det. Ibland kan jag sakna henne på jobbet också men det är ju bara för att jag har så tråkigt ibland.
 
Köpte en stor "gossedjurskorv" till henne. Vi tyckte det passade bra eftersom hon är en liten soffkorv, men hon tyckte givetvis den var lite läskig, men hälsade på den lite innan hon var tvungen att få sin söthetssömn.