plugg!

Igår sov jag på kvällen vilket gjorde att jag var vaken ända till kl 2 inatt. Jag låg i soffan och tittade på film och gjorde video och åt chockladbollar... Vikten går väl inte sådär superbra för mig för tillfället. Jag går inte upp men går inte ner heller.

Idag vaknade jag klockan 9 fast jag trodde jag hade vart duktig och sovit till 11 men nehe... Förmiddagen spenderade jag då med att ringa till vetrinären för det funkar inte med Nellies kortison för hon bara kissar på sig nu fast jag var ute med henne sent igår och Anders tidigt idag. Det konstiga är att hon gick på den dosen och allt funkade bra men sen när vi ändra så fuckade allt upp sig. Nu ska hon i alla fall få en annan sorts kortison som tydligen inte ska påverka kisseriet så mycket. Frågan är vad den kostar... detta kortisonet vi haft nu har inte vart speciellt dyrt men men... vad gör man inte för sin bästa vän. Hon åt dessutom alldeles nyss upp några av mina bantingspiller men det var inte dom som är svagast som tur är så förhoppningsvis påverkas hon inte av det.

Annars har jag pluggat en massa. Jag har skrivit färdigt min uppgift nu och är ganska nöjd med den men ska inte skicka in den fören i helgen. Jag gillar att ha några dagar på mig att läsa igenom den och gå igenom den flera gånger och lägga till eller ändra efter ett tag. Hoppas jag får MVG på denna och på praktiska övningen jag ska visa på min syster på tisdag för då har jag fått MVG på allt i kursen, vilket borde betyda att jag får MVG kursen :) Nu ska jag börja satsa på kursen Vård och Omsorg, vilket är en mycket större kurs, men känner mig ganska taggad på plugget idag.

Ikväll ska jag hinna med apoteket, gärna handla lite och sen ska jag köra på Anders som ska på personalfest så blir ensam hela kvällen :( Har ju förvisso Nellie men hon är väl inte alltför roligt sällskap när hon bara sover. Igår råkade jag låta henne somna i köket så när jag skulle gå och lägga mig fick jag inte liv i henne. Jag var tvungen att prassla i hennes matpåse för att hon skulle vakna så hon kunde följa med in i sovrummet där hon total däckade.