Midsommar

I år skulle vi fira med ett par vänner i Karlstad och sova över och hundarna skulle givetvis få vara med. Jag var jätte taggad. Tänkte dricka och hade även hållit hårt i kalorierna för att jag skulle kunna äta fritt och dricka. På morgonen nådde jag även en ny lägsta vikt.

Vi kom dit till lunch. Jag hade sovit tre timmar på natten. Jag var väldigt uppe i varv. Tror det är min bilpolär som spökar. Jag ska få min spruta på onsdag och Fredrik säger alltid att man märker på mig när det dags för jag blir antingen väldigt låg eller hög. 
I alla fall klockan var typ 13 och jag hade inte ätit något och vi blev bjudna på fin god drink. Vi fixa iordning maten och åt lite lunch. Vi satt och tjöta på balkongen i det fina vädret. Jag tog en breezer efter drinken. Började känna att jag var jäkligt mätt och jag hade ont i magen. Satt väl så en stund men kl 16 typ gick jag och spydde och sen mådde jag bra igen. Kan säga att jag bara druckit halva min breezer. 

Vet ärligt talat inte vad det var om det var alkoholen eller vad det var. Har inte druckit på ett halvår men det där var ju ingenting. Drinken var gjord på vin dessutom och inte sprit ens en gång. Nä jag vet inte men kändes väldigt fail. Jag drack i alla fall inte mer. Tråkigt men vågade inte. Hade kul ändå så var inget så men jag hade tänkt mig kvällen annorlunda. Sen gick vi dessutom och la oss vid 22 typ. För gamla för sånt här. Dock sov jag jätte bra så det var skönt. Vi var där hela dagen efter också så hade väldigt trevligt då med men själva midsommar blev kanske inte riktigt som planerat...

Lyckades i alla fall med att inte gå upp något fast jag åt lite mer och onyttigare. Så nu är det väl bara att komma tillbaka in i rutinerna igen.
(null)

(null)

(null)